„Mezőkovácsházi Gyerekek és Fiatalok Képzőművészeti Tárlata 2017”
A Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde, a Hunyadi János Középiskola és a Csanád Vezér Általános Iskola az idei évben közös művészeti kiállítással mutatkozik be a mezőkovácsházi nagyközönség számára.
A tehetségek munkáinak kiállítása 2017. május 31-június 9. között megtekinthető az általános iskola aulájában. 2017. június 12-26. között a Mezőkovácsházi Városi Könyvtárban.
A tárlat megtekintése ingyenes.

A Resonance együttes játéka fogadta a Csanád Vezér Általános Iskola vendégeit, a Tehetségek Estje nyitányaként. Rendhagyó módon - a MEZŐKOVÁCSHÁZI FIATALOK ÉS GYERMEKEK KÉPZŐMŰVÉSZETI TÁRLATÁVAL- készült iskolánk a Hunyadi János Középiskolával, valamint a Négy Évszak Óvoda és Bölcsődével közös képzőművészeti kiállításra.

A három intézmény alkotásai egyedülálló kiállítási teret kölcsönöztek a képzőművészet iránt érdeklődők számára. A kiállítás helyszínének, esztétikai környezetének kialakítása, Sebők Andrea, Alapfokú Művészeti Iskolánk művész pedagógusa munkáját dicséri.

Iskolánk hálás szívvel mond köszönetet Varga Gusztáv polgármester úrnak, Zábrák Istvánné és Szűcs Judit képviselő asszonyoknak, hogy megtisztelték jelenlétükkel a TEHETSÉGEK ESTJÉNEK programjait.

tarlat0

tarlat0