A Mezőkovácsházi Csanád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola az idei évben a TEHETSÉGEK ESTJÉN sok meglepetéssel várta vendégeit.

Fazekas Mihály:Ludas Matyi c. meséjét az általános iskola Mezőkovácsházi Színjátszó Tehetséggondozó Műhelye feldolgozásában és előadásában élhette át a Tisztelt Közönség.

A Műhely előadását hónapokon át tartó precíz, sokoldalú felkészülés előzte meg, Németh Gyuláné műhelyvezető, iskolánk 2009-ben Polgármesteri Elismerő Oklevéllel, a tehetséggondozásban megyei és országos szinten is elismert pedagógusa felkészítésével. Munkáját Szász Erzsébet tanítónő segítette.

Teltházas előadásukon hatalmas sikert arattak a gyermekek, túlzás nélkül, az eddigi egyik legjobb előadását tudhatja maga mögött a társulat.

2017. június 7-én az iskolánk előtti zöldben, különös táncbemutató részesei lehettek a TEHETSÉGEK ESTJÉNEK vendégei.

A Csanád Néptánc Műhely, nem csupán táncjátékával bizonyította a gyermekeink tehetségét, hanem a vendégeinket bevonta a néptánc rejtelmeibe is. Iskolánk kiváló pedagógusa, a néptánc műhely vezetője

Pelyva -Nagy Zsuzsanna, immár két éve képezi tanítványait, s velük együtt pedagógust , szülőt is egyaránt elvarázsol a népi tánc csodálatos világába.

Számos tehetségterület mutatkozott be az idei éveben a Csanád Vezér Általános Iskola TEHETSÉGEK ESTJÉN, így nem csupán sokrétű, hanem bizony, olykor izgalmas pillanatok tették mozgalmassá a gyermekeink bemutatóit. Az OKKSZK Sportegyesület Aerobic és Karate szakosztálya immáron második éve készíti eredményesen iskolánk tanulóit Diákolimpiára, megyei és országos hatókörű versenyekre egyaránt.

Az est folyamán Zsiga Bence és Balogh Jenifer edzők iskolánk leendő első évfolyamos kis nebulóit is bevonták a bemutatók forgatagába.

tehet2

tehet2

tehet2